Nærvær - Perception - Kommunikation Forståelsen af os selv og andre, egenskaben til at mentalisere, være nysgerrig og nærværende og evnen til i et

helhedssyn at kunne undersøge og forstå sociale relationer og samspil mellem mennesker er afgørende for at skabe et erfaringsbaseret læringsmiljø, hvor vi til stadighed kan udvikle vores

personlige - og faglige kompetencer og kvalificere den indsats, som skal skabe forandring i de arenaer, vi arbejder med.

Christina 

Socialrådgiver, MBSR lærer & Psykoterapeut

Jeg er født i 1977 og har siden jeg var i tyverne praktiseret mindfulness og været optaget af mental trivsel, bevidsthed og opmærksomhed.


Jeg tror på tilgivelse, medfølelse og vigtigheden af at mærke egne grænser.


Jeg har de sidste mange år arbejdet med tværfaglig udvikling og ledelse i kommunal praksis. Jeg har en solid baggrund indenfor relationsarbejde, terapi, sparring, undervisning & supervision.


Jeg er uddannet international socialrådgiver, psykoterapeut og MBSR lærer. Dette har jeg suppleret med en lederuddannelse og adskillige 

overbygninger og kurser.


Jeg er tidligere myndighedsrådgiver - og leder og kender til de udfordringer og problemstillinger, vi møder i hverdagen i en kommunal forvaltning.


Også kender jeg til stress og traumer på egen krop. Jeg har gået vejen og jeg ved hvad en tryg og nærværende relation kan gøre for at mindske lidelse.


Jeg har fokus på det hele menneske og i en mindfull tilgang, ser jeg vigtigheden af forbindelsen mellem hjerne, hjerte og krop. 

Nærvær og nysgerrighed, ro og refleksion er forudsætninger for udvikling.


Forandringer starter indefra, men kræver nysgerrighed udefra.Hvad siger kunderne

"Det har været et utroligt

trygt, lærerigt og inspirerende program at have fået lov til at være en del af hvor Christina har været en rigtig hjertevarm underviser. Hun udviste meget nærvær, ro, anerkendelse og tryghed, hvilket gjorde det nemmere at give sig hen til øvelserne og få mest muligt ud af det. Jeg kan kun anbefale andre at prøve MBSR"


                  Emma, deltager på mindfulness forløb

"Jeg synes du har været fantastisk at samarbejde med – Jeg sætter stor pris på din forståelse og nysgerrighed, når jeg har henvendt mig med udfordringer jeg gerne vil drøfte og sparre med dig omkring"

               

                                            Lotte, Leder   

"Christina har evnen til at sætte sig ind i kompleks materiale og omsætte viden alle kan tilgå. Hun er refleksiv og robust. Christina er stærk i det relationelle felt og forstår vigtigheden af at bedrive flere typer af ledelse alt afhængig af hvad situationen kalder på"


                                                 Brit, Leder